fbpx

Tags : pratenik

Д-р Филипче: Љубовта кон моторите и автомобилите ми е од

Познатиот неврохирург д-р Венко Филипче, раскажува за првата посета на операциона сала, како ученик во средното медицинско училиште „Панче Караѓозов“. Во „Неформално“ на Сител Подкаст, Филипче во едно поинакво светло, говори за неговиот приватен живот кога бил средношколец, за најраните детски денови дружбата со другарите, љубовта кон автомобилите и моторите. „Во трета година средно училиште, […]