fbpx

Tags : пратеник

Д-р Филипче од Гевгелија: Како пратеник ќе останам достапен за

Дочекан со аплаузи и овации, носителот на листа на Изборна единица 4, д-р Венко Филипче го отвори централниот караван за парламентарните избори на СДСМ и Коалицијата за европска иднина кој попладнево започна во Демир Капија и Гевгелија. Во своето вечерно обраќање во Гевгелија д-р Филипче говореше за своите лични заложби како пратеник во Собранието и […]