fbpx

Tags : предавател

Пожарникарите гаснеа предавател кај Колешино

Попладне во 18:35 часот во атарот на село Колешино, Територијалната против пожарна единица на Струмица со две против пожарни возила и пет пожарникари интервенираше на гаснење на телекомуникациски предавател, запалена сува трева и отпаден материјал. Пожарот е локализиран и ликвидиран околу 21:00 часот. Фото: Пожарникари-Струмица