fbpx

Пожарникарите гаснеа предавател кај Колешино

 Пожарникарите гаснеа предавател кај Колешино

Попладне во 18:35 часот во атарот на село Колешино, Територијалната против пожарна единица на Струмица со две против пожарни возила и пет пожарникари интервенираше на гаснење на телекомуникациски предавател, запалена сува трева и отпаден материјал.

Пожарот е локализиран и ликвидиран околу 21:00 часот.

Фото: Пожарникари-Струмица

Share via
Copy link