fbpx

Tags : претпријатија

Промовирана дигитална платформа за еднакви пазарни можности на мали и

Главната услуга на која се базира иновативноста на платформата е дигитална пресметка на „трговската репутација“ (GOODWILL) на претпријатијата, а со тоа и одредена апроксимативна процена на нивната реална вредност на пазарот Четири македонски компании, годинава, учествуваа на седмиот BALKAN ECOMMERCE SUMMIT кој деновиве се одржа во Софија, Бугарија. Два дена, во организација на eCommerce Academy, […]