fbpx

Tags : прием

Прием кај градоначалникот Костадинов за учениците кои освоија многу признанија

Градоначалникот Костадин Костадинов денеска организираше прием за членовите на екипата од паралелката за угостителство и туризам во СОУ „Димитар Влахов“ од Струмица која на меѓународниот гастро фестивал „Ниш 2022“ во Србија освоија 16 медали и 5 пехари во повеќе категории. На приемот разговараа за содржините на натпреварот, за стекнатото искуство, но и за силната конкуренција […]

Шампионките на ЖФК „Тиверија“ на прием кај градоначалникот Костадинов

Градоначалникот Костадин Костадинов, денеска, имаше средба со претставници на женскиот фудбалски клуб „Тиверија“ Струмица предводени од претседателката на клубот Александра Терзиски и директорот Илија Панов. На средбата разговараа за тековните активности на клубот, но и за плановите во годината што доаѓа.Девојките од ЖФК „Тиверија“ Струмица моментално се есенски шампионки и се наоѓаат на првото место […]