fbpx

Tags : примат

Костадинов: Струмица продолжува да го држи приматот во грижата за

На Меѓународниот ден на образованието којшто се одбележува денеска, имам многу убава вест за споделување, а којашто потврдува дека општина Струмица продолжува да го држи приматот во земјава, во грижата за децата со попреченост и нивното воспитување и образование, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Во основното општинско училиште „Видое Подгорец“ се отвори сензорна соба […]