fbpx

Tags : пример

РАЗОЧАРУВАЧКИ ПРИМЕР НА ЕКОНОМСКИ И СОЦИЈАЛЕН “МАЗОХИЗАМ”

Анализа на д-р Живко Груевски Комерцијална ПР објава Откако пред неполни три години човештвото се соочи со глобалната пандемиска – здравствена криза што мултиплицирано се зголеми на почетокот од оваа 2022 година со руската воена инвазија во Украина, согласно сите извештаи за реалните состојби, научни анализи и аргументирани предвидувања извесно е дека оваа есен – […]