fbpx

Tags : пробен попис

Пробен попис на земјоделството од 15 до 30 јуни

Државниот завод за статистика ќе го спроведе Пробниот попис на земјоделството во периодот од 15 до 30 јуни 2022 година. Со Пробниот попис ќе бидат опфатени одреден број семејни земјоделски стопанства и деловни субјекти што се регистрирани и се занимаваат со активности поврзани со земјоделството. Основна цел на Пробниот попис е да се тестираат методологијата […]