fbpx

Tags : проширување

Се врши проширување на патот Муртино-Робово

-И денеска се работи на подобрување на патната инфраструктура во населените места. Се врши проширување на коловозната лента со странично проширување и тампонирање на патниот правец Муртино – Робово.За поголема безбедност на патиштата, за подобар живот во нашите села, објави градионачалникот на Струмица, Костадин Костадинов.