fbpx

Tags : прв снег

Првиот снег треба да падне следниот викенд

Според метео сајтот Foreca првиот снег оваа зима во Струмица треба да падне во вечерните часови на 15 јануари, петок. Прогнозата предвидува снегот да почне да паѓа во вечерните часови на 15 овој месец се до понеделник напладне. Повеќе на следниот линк: https://www.foreca.com/100785380/Strumica-North-Macedonia/hourly