fbpx

Првиот снег треба да падне следниот викенд

 Првиот снег треба да падне следниот викенд

Според метео сајтот Foreca првиот снег оваа зима во Струмица треба да падне во вечерните часови на 15 јануари, петок.

Прогнозата предвидува снегот да почне да паѓа во вечерните часови на 15 овој месец се до понеделник напладне.

Повеќе на следниот линк:

https://www.foreca.com/100785380/Strumica-North-Macedonia/hourly

Share via
Copy link