fbpx

Tags : работно

Општина Босилово 2022 година ја започна работно

– Се санира втората критична точка на река Струмица – Се чисти депонијата во Бориево- Се чисти и обновува паркот во Робово- Средби со тутунарите – Се чистеја јавни површини во Босилово. Во рамките на капацитетите и можностите продолжуваме и понатаму и во другите населени места. Простор и потреба за работа има уште многу, објави […]