fbpx

Општина Босилово 2022 година ја започна работно

 Општина Босилово 2022 година ја започна работно

– Се санира втората критична точка на река Струмица

– Се чисти депонијата во Бориево-

Се чисти и обновува паркот во Робово- Средби со тутунарите

– Се чистеја јавни површини во Босилово.

Во рамките на капацитетите и можностите продолжуваме и понатаму и во другите населени места. Простор и потреба за работа има уште многу, објави градоначалникот Ристо Манчев.

Share via
Copy link