fbpx

Tags : Радовишки детски карневал

Маските „Весели печурки“ и „Пчелин рај“ со вредни награди на

Маските „Весели печурки“ и „Пчелин рај“ на ООУ „Видое Подгорец“ добија вредни награди на Радовишкиот детски карневал, кој се одржа пред неколку денови. Маската „Весели печурки“ е прогласена за најинвентивна маска, а „Пчелин рај“ за маска со најубава порака. -Ги освоивме и жирито и публиката НАЈИНВЕНТИВНА МАСКА ,, Весели печурки” ООУ,,Видое Подгорец”Струмица,МАСКА СО НАЈУБАВА ПОРАКА,, […]