fbpx

Маските „Весели печурки“ и „Пчелин рај“ со вредни награди на Радовишкиот детски карневал

 Маските „Весели печурки“ и „Пчелин рај“ со вредни награди на Радовишкиот детски карневал

Маските „Весели печурки“ и „Пчелин рај“ на ООУ „Видое Подгорец“ добија вредни награди на Радовишкиот детски карневал, кој се одржа пред неколку денови.

Маската „Весели печурки“ е прогласена за најинвентивна маска, а „Пчелин рај“ за маска со најубава порака.

-Ги освоивме и жирито и публиката 😊НАЈИНВЕНТИВНА МАСКА ,, Весели печурки” ООУ,,Видое Подгорец”Струмица,МАСКА СО НАЈУБАВА ПОРАКА,, Пчелин рај” ООУ,, Видое Подгорец” Струмица, објави учителката Соња Цицимова, под чија палка се подготвуваа маските.

Share via
Copy link