fbpx

Tags : рак на дојка

Моторџиите во Струмица донираа за социјално загрозените семејства и за

Жените мотоциклисти во Струмица се собраа на хуманитарен настан за поддршка на социјално ранливи семејства и подигање на свесноста за заштита од ракот на дојката. Во организација на Bikers Garage, а за прв пат по иницијатива на жените мотоциклисти денеска се одржа настанот Lady Biker Power „Заедно против ракот на дојка“, чиј покровител е Еуромакс […]