fbpx

Tags : рарешена

Рарешена директорка на Центарот за развој на Југоисточниот плански регион

Советот на градоначалници на Југоисточниот плански регион со мнозинство гласови ја разрешил директорката на Центарот за развој на овој регион, Жулиета Ѓуркова. За нејзино заминување од функцијата гласале осум градоначалници, односно нивни ополномошени претставници. Седницата се одржала во Ново Село , а за разрешување на Ѓуркова гласале првите луѓе на Струмица, Босилово, Ново Село, Василево, […]