fbpx

Tags : реализира

„Сојуз на синдикат на земјоделци Струмица“ го реализира проектот „

„Сојуз на синдикат на земјоделци Струмица“ го реализира проектот „Со подигнување на јавната свест до намалување на ранливоста на струмичкото земјоделство од климатските промени“,финансиски поддржан од Општина Струмица. Во изминатите скоро два месеци се преземени повеќе активности, а изминатите денови почна и конкретната реализација на проектот, преку повеќе средби и активности за едукација и подигање […]