fbpx

Tags : редовно собрание

В недела редовно годишно собрание на Ловното друштво „Беласица“

В недела, на 26 овој месец со почетокво 10:00 часот, Ловното друштво „Беласица“ од Струмица ќе одржи редовно годишно собрание. На собранието се очекува да се донесат одлуки за наредната сезона, како и отчет на Управниот одбор за сработеното лани. Оваа година е и изборна за претседател на Ловното друштво „Беласица“, функција која долги години […]