fbpx

Tags : регионална конференција

Градоначалникот Костадинов ќе учествува на првата регионална конференција посветена на

Регионалната Конференција “Безбедни. Зелени. Решенија за паметни градови: Ризик и можности за Западен Балкан“, поддржана од “AmCham” Албанија и Американската Амбасада, од 20 до 22 септември на едно место ќе обедини претставници на водечки технолошки компании и градоначалници од Западен Балкан. На иницијатива на Американската Администрација поддржано од “AmCham” Албанија и Американската Амбасада, во Тирана, […]