fbpx

Tags : регионални натпревари

ТМФ продолжува со регионалните натпревари за „Наноматеријали – материјали на

Технолошко – металуршкиот факултет  организира регионалните натпревари од традиционалниот натпревар на средношколците за „Наноматеријали – материјали на иднината“. На овие Регионални натпревари за одбрана на проектите на средношколците учествуваат ученици од 2, 3 и 4 година од повеќе средни училишта во државата. Натпреварот се организира од 2013 година. „На натпреварот средношколците презентирани 50  проекти, од […]