fbpx

Tags : реконструкција пат

Градоначалникот Костадинов присуствуваше на започнувањето на реконструкцијата на патот Робово

-На барање од граѓаните, а на мое инсистирање и проследување на барањето до надлежните од централната власт, денеска започна рехабилитацијата на патниот правец Робово – Муртино, објави градоначалникот Костадин Костадинов. -И оваа инвестиција тешка околу 50 милиони денари е плод на добрата соработка што ја имаме со владините институции и ресорните министерства.За неполна година од […]