fbpx

Tags : реминисценции

РЕМИНИСЦЕНЦИИ – Изложба на цртежи на Страхил Петровски во Струмица

Здружението за развој на културата и заштита на културното наследство „Контекст-Струмица“ во соработка со кафе бар „Нагоре“, како дел од неформалниот тековен концепт-проект #ЅидНаУметноста, оваа сабота, 27 јануари 2024 година во 21:00 часот ќе ја отворат изложбата на цртежи насловена „Реминисценции“ на Страхил Петровски. Митко Гогов, организатор на оваа серија изложби за колекцијата „Реминисценции“ ќе […]