fbpx

Tags : репортери

Проектот „Граѓанско сојузништво за репортери без граници“ презентиран пред граѓански

Центарот за истражување и анализи „НОВУС“ во партнерство со Здружението за медиумска писменост „Медија Флеш“ ги презнетираше наодите од истражувањето колку репортерите од Југоистокот слободно известуваат и колку им веруваат и пред претставници на  граѓанските организации од Струмичкиот регион, каде се одвиваше и самото истражување. На средбата се разговараше како граѓанските организации да комуницираат со […]