fbpx

Tags : рудник иловица

Заев на средба со граѓани: Рудник во Иловица нема и

При вчерашната посета на Струмичкиот регион, претседателот Зоран Заев беше на средба со жителите на населеното место Иловица. Со граѓаните, претседателот зборуваше за спроведените мерки и политики, решенијата од новата Програма, а главен фокус беше ставен на темата со рудникот за бакар и злато Иловица – Штука. Пред присутните претседателот Заев нагласи дека тој и […]