fbpx

Tags : сала 25 мај

Радовишката полиција го расчистува инциндентот што се случи во салата

На 26.06.2023 година од страна на полициски службеници од Одделението за внатрешни работи Радовиш биле преземени мерки во врска со инцидент случен на 25.06.2023 година во Спортско рекреативен центар „25 Мај“ во Радовиш, за време на одржување на турнир во мал фудбал. Во просториите на Полициската станица Радовиш биле повикани лица учесници во инцидентот со […]