fbpx

Tags : сала за венчавање

Радовишани добија сала за венчавање која истовремено е и мултифинкционална

-Денес во употреба пуштивме неколку приоритети кои беа на барање на граѓаните на општина Радовиш. Во присуство на Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицковски, Пратеникот Здравко Трајанов и Градоначалникот на општина Радовиш Ацо Ристов, во употреба беше пуштена новата сала за венчавање која всушност е мултифункционален објект кој ќе се користи за повеќе намени, вклучувајќи го […]