fbpx

Tags : sankcii

Потпишан меморандум за соработка меѓу општина Струмица и Управата за

Денеска во просториите на општина Струмица беше потпишан меморандум за соработка меѓу општина Струмица и Управата за извршување на санкции. Меморандумот го потпишаа градоначалникот Костадин Костадинов и директорот Марјан Спасовски. Со тоа двете институции утврдија взаемна соработка при извршувањето на општокорисна работа како алтернативна мерка за осудените лица. Двете страни се согласија дека меморандумот за […]