fbpx

Tags : Сара Витанова

Градоначалникот Костадинов ја прими успешната млада пијанистка, Сара Витанова

-Јас сум горд градоначалник со такви млади луѓе каква што е Сара Витанова.Млада пијанистка од Струмица која покрај огромните интернационални успеси, ја докажува суштината и смислата за тоа што значи да се биде човек, ама во вистинската смисла на зборот, во време кога тоа е практично најтешко за постигнување, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. […]