fbpx

Tags : селекција отпад

Општина Струмица објави Јавен повик за избор на консултант за

Во рамките на Програмата за активностите во областа на заштитата на животната средина на подрачјето на Општина Струмица за 2024 година, а на иницијатива на градоначалникот Костадин Костадинов, објавен e Јавен повик за избор консултант/едукатор за проектот едукација на наставниот кадар и учениците од основните училишта за селекција на отпад и зачувување на постоечката опрема […]