fbpx

Tags : село Дрвош

Се уште трае потрагата по момчето кое исчезна во водите

Седум денови трае потрагата по М.П. (29) од струмичкото село Дабиле, кој на 16 овој месец исчезна во водите на браната кај селото Дрвош. Ввчера во потрагата се вклучија и жители на селото Дабиле, кои со чамец и сонар ја пребаруваа браната, но петчасовната потрага не даде резултат. Од фејсбук групата „Дабиле“ најавуваат дека потрагата […]