fbpx

Tags : семејства-кампери

Костадинов им посака топло добредојде на семејства-кампери од Белгија, Финска

-Една необично убава средба, со една необична група на луѓе која ја затекнавме во нашата убава Струмица. Секој треба да ја чувствува Струмица како своја.Топло добредојде им посакав на Пери од Белгија,Николас од Финска и Нико од Швајцарија кои заедно со своите фамилии во прошетката која трае веќе 6 месеци ја посетија и Струмица, објави […]