fbpx

Tags : Серафимовски

Светиот крст во Струмица го фати Трајче Серафимовски

Дваесет и девет годишниот Трајче Серафимовски денеска го фати светиот крст на базенот „Аквариус“ во Струмица. Тој досега два пати скокал по крстот и исто толку пати пати го фаќа. Денеска за скокање по крстот беа пријавени 15 граѓани, а чинот на фрлањето и фаќањето на крстот го следеа голем број граѓани. Серафимовски од Општина […]