fbpx

Tags : шкафчиња

Средношколци од дрвно-преработувачката струка во „Никола Карев“ изработија 927 шкафчиња

-Струмица е пример во државата за активна соработка помеѓу Општината и училиштата.Веруваме во капацитетот на стручните училишта и ја реализираме иницијативата за активни училишта.Денеска ја потврдивме во ООУ „Никола Вапцаров“ каде што се испорачани вкупно 927 шкафчиња за ова и училиштето во Градско Балдовци, односно, секој ученик има шкафче за своите потреби.Шкафчињата ги изработија учениците […]