fbpx

Tags : службено возило

Костадинов ќе го продава службеното возило на градоначалникот, средствата за

Новиот градоначалник на Струмица, Костадин Костадинов денеска објави дека нема да користи службено возило од општината, ниту пак службен телефон. -Не за службено возило од општината, не за службен телефон на сметка на општината и граѓаните. Една од првите одлуки кои ќе ги предложам до Советот на општина Струмица ќе биде продажба на службеното возило […]