fbpx

Tags : собири

Соопштение од Општина Струмица: Задутре почнуваат собирите со граѓаните

Се известуваат сите граѓани на општина Струмица дека во периодот од 10 ноември  до 23 ноември 2021 година, на иницијатива на Градоначалникот, согласно законските и     статутарните овластувања, ќе се одржат собири на граѓани во урбаните, односно месните     заедници. Собирите ќе се одржат согласно здравствените протоколи за COVID – 19. За I, III, IV […]