fbpx

Tags : Сојуз на лајонс клубови

Сојузот на лајонс клубови денеска во Струмица организираше „Ден за

Сојузот на лајонс клубови во Северна Македонија денеска во Струмица ја организираше манифестацијата „Ден за служење на заедницата“. Лајонсите спроведоа низа активности во Струмица затоа што СЛУЖАТ и на овој начин, ги претставија основните цели и принципи на лајонизмот. Манифестацијата почна со скрининг за дијабетес кај населението, потоа се направи едукативно магично ЕКО шоу во […]