fbpx

Tags : спортски игри

Во Струмица се одржуваат државните спортски игри за средни училишта-Гимназијада

Во спортската сала на СОУ „Димитар Влахов“ денеска свечено започнаа Државните спортски игри за средни училишта – Гимназијада „Струмица 2022“. Од името на градоначалникот, кој службено е отсутен, учесниците и организаторите ги поздрави Елена Маѓеровска Паликарова член на Советот на Општина Струмица и заменик на градоначалникот Костадинов. -Од низата години наназад до денес, ова е […]