fbpx

Tags : спортски новинари

ФФМ со нов протокол за поголемо присуство на новинари на

На барање на Секцијата на спортски новинари при Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) за обезбедување на непречено присуство на новинари за време на спортски натпревари, Фудбалската федерација на Македонија (ФФМ) се обрати до ЗНМ со известување дека е подготвен нов протокол. За ЗНМ, во формален допис Генералниот секретар на ФФМ, Филип Поповски, извести: „поради фактот […]