fbpx

Tags : среда

Од среда можно намалување на полицискиот час

Главниот координативен кризен штаб на денешната седница ги разгледуваше предлозите пристигнати од Министерството за здравство и врз основа на нив предлага на наредната седница на Владата да се усвои одлука за постојните мерки: – забраната и посебниот режим на движење да почнува од 23:00 часот до 05:00 часот наредниот ден; – време за работа на […]

Црвен крст организира крводарителска акција в среда

В среда на 10 овој месец Општинската организиација на Црвен крст Струмица, во соработка со Службата за Трансфузиона Медицина, организира крводарителска акција со вработените во СВР Струмица. Акцијата ќе се одржи во просториите на СВР Струмица од 09 до 13 часот. -Да напоменеме дека крводарувањето не е поврзано со Ковид-19 и е сосема безбедно. Да […]