fbpx

Tags : стари лица

Селектирање во Радовиш за негуватели за помош и нега на

Во Радовиш беше извршено селектирање на пријавените кандидати по објавениот оглас за негуватели за помош и нега на стари лица и лица со попреченост. Се пријавија 15 лица, од кои селектирањето го поминаа тројца. Селекцијата на кандидатите се спроведува врз основа на објавениот оглас за  верификацијата на посебната програма за негувател/ка за помош и нега […]