fbpx

Tags : Стефан

АПЕЛ: Да помогнеме на Стефан од Струмица

Стефан Таушанов од Струмица на само 32 години води тешка битка. Струмичани многу пати биле  хумани  и сплотени за да помогнат.Да помогнеме и овој пат. Повеќе информации за сите кои сакаат да помогнат, на следниот линк: https://www.gofundme.com/f/help-stefan-taushanov-with-his-cancer-treatment?utm_source=facebook&fbclid=IwAR1LXbas_3DxHGr1q1u1ikel5dabu5e7t2pcwB7KIQVnCvalK1hly64EeMY