fbpx

Tags : стопанска гранка

Македонското рударство од почитувана, профитабилна и значајна стопанска гранка до

Комерцијална ПР објава Колумна на д-р Ластомир Смилев, дипломиран рударски инженер Рударството во Македонија има многувековна традиција, почнувајќи од Римскиот период па сѐ до денес. Токму оваа традиција треба да продолжиме да ја негуваме и во иднина. Современото рударство започнува во 20. век и со постојано надградување денес е високо-технолошко развиена стопанска гранка во која […]