fbpx

Tags : Струмица Класика Меѓународен Фестивал

Отворен „Струмица Класика Меѓународен Фестивал“

Вечерва во НУ Центар за култура „Антон Панов“ свечено беше отворен третиот по ред „Струмица Класика Меѓународен Фестивал“ кој ќе трае до 9 јуни. Фестивалот за отворен го прогласи членката на Советот на општина Струмица Елена Магеровска Паликарова, која во својот говор, меѓу дугото, истакна: „ Струмица дала голем број познати имиња од различни музички […]