fbpx

Tags : Струмица на улица

Утре на СОФ- ревијален настан „Струмица на улица“

Ноќните трки кои за две години прераснаа во најмасовниот спортски настан на Струмица Опен Фестивал, годинава со едукативен карактер. Ги покануваме сите љубители на трчањето, спортисти и поддржувачи на Полумаратон „Струмица на улица“ да бидат дел од нашата #поинакваприказна во недела во градскиот парк во 19:00 часот. Предвидено е учесниците заеднички да истрчаат симболичен круг […]