fbpx

Tags : субенционирање

Општина Струмица: досега се поднесени 87 барања за субенционирање нов

Вкупно 87 барања се поднесени по објавувањето на Јавниот повик за субвенционирање на граѓаните на Општина Струмица за купување велосипеди во 2021 година. Тоа значи дека планираните средства во висина од 800 илјади денари се уште не се потрошени и заинтересираните граѓани можат да поднесуваат барања се до завршувањето на повикот на први август. Средствата […]