fbpx

Tags : свечена академија

Со свечена академија и награди за најдобрите наставници се чествуваше

-Со свечена академија вечерва го чествувавме утрешниот голем празник посветен на Сесловенските просветители – светите браќа Кирил и Методиј, на оние кои ни оставиле безвремен дар, повреден од сите вредности и богатства на овој свет, објави градоначалникот Костадин Костадинов. Честитајќи им го празникот на просветните работници, ја упатив пораката дека мора да ги вратиме подзаборавените […]