fbpx

Tags : Светски ден на водата

„Комуналец“ советува разумно да ја вреднуваме водата

-СВЕТСКИ ДЕН НА ВОДАТА 2021 – ” ВРЕДНУВАЊЕ НА ВОДАТА“ -Токму под ова мото на Обединетите нации, ЈПКД „Комуналец“ Струмица Ве советува разумно да ја вреднуваме водата. Вреднувањето и значењето и на водата речиси сите луѓе различно го сфаќаат.Вистинско вреднување на водата е кога ја употребуваме исклучиво за нејзината намена, а тоа е вода за […]