fbpx

Tags : Светски дена на детето

Честитка од градоначалникот Костадинов по повoд Светскиот ден на детото

Денес, на глобално ниво се одбележува 20 Ноември – Светскиот ден на детето. Има многу нешта на овој свет кои можеме да ги наречеме „богастства“, но сите тие богатства имаат своја цена и „тежина“. Само детето е непроценливо богатство од кое поголемо нема. Најискрените и најчистите души го заслужуваат сето наше внимание, вниманието на заедницата […]